Reiniging na overlijden
        Professioneel, efficiënt en respectvol. Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in het reinigen van uitzonderlijke situaties. Werkzaam in heel Nederland! 

Trauma & Biohazard reiniging

Professionele reiniging na overlijden of onopgemerkte dood

Wij ontzorgen u op de momenten dat u zich niet met schoonmaken wilt bezig houden. Professionele reiniging en desinfectie van ruimtes bevuild door bloed, speeksel, urine, ontlasting en andere vloeistoffen die al dan niet besmet zijn met pathogenen. 

Schoonmaak na overlijden, moet uitgevoerd worden door professioneel getrainde schoonmaak technici, dit om de veiligheid van de huidige en toekomstige bewoners te waarborgen. 

Reiniging na overlijden beschikt onder alle denkbare omstandigheden, over de kennis, de vaardigheden en de materialen om een woning weer toegankelijk te maken voor familie. 


Werkwijze reiniging na overlijden

Stap 1. 

Elke overlijdenslocatie is anders en daarom maken wij bij aankomst op locatie een plan van aanpak. Hierbij kijken wij wat er moet gebeuren om de ruimte weer toegankelijk, veilig en weer in normale staat te brengen. Alle vervuilde materialen worden schoongemaakt indien dit mogelijk is. Indien deze materialen niet schoon te maken zijn, dan worden deze afgevoerd als medisch afval.

Stap 2.

Na de eerste stap lijkt de ruimte schoon. Echter zit de ruimte nog vol met bacteriën, houten vloeren, beton, voegen, ondervloeren etc. kunnen besmet zijn en daardoor een gevaar vormen voor de gezondheid. In de tweede stap gaan wij daarom de ruimte geheel ontsmetten en desinfecteren. 

Stap 3.

Naar dat de ruimte schoongemaakt en gedesinfecteerd is beginnen wij met desinfectie van de gehele ruimte. Hierbij wordt de gehele woning en/of ruimte van a t/m z gedesinfecteerd. Ook gebruiken wij tijdens deze laatste stap een ontgeuringsbehandeling, zodat zowel huidige als toekomstige bewoners geen last zullen hebben van bijvoorbeeld: lijklucht. 


Welke producten en apparatuur gebruiken wij om een plaats na overlijden te reinigingen en schoon te maken?

Wij beschikken  over de nodige desinfecteer en reinigingsmiddelen, veiligheidszuigers, zware stoomreinigers en de nodige beschermende werkkleding en luchtfilters. Voor het ontgeuren van een ruimte, gebruiken wij een ozongenerator en speciale geurverwijderings producten.  


Waarom u beter niet zelf kan gaan schoonmaken na overlijden?

Het schoonmaken na overlijden of trauma is niet zonder gevaar. Wij raden dan ook niemand aan dit zelf uit te gaan voeren. Doordat het lichaam na overlijden gaat ontbinden komen er bacteriën vrij die gevaar opleveren voor de gezondheid van de mens. Tevens liggen ziektes zoals hepatitus A, B, C, D, E en G, Hiv en HTLV-I op de loer wanneer men de schoonmaak niet op een professionele wijze aanpakt zoals wij dat doen. Wij gebruiken de juiste machines en schoonmaakmiddelen om alles goed schoon te maken en te desinfecteren. Tevens zijn al onze medewerkers volledig ingeënt.  

 

In welke situaties kunt u reinigingnaoverlijden inschakelen?

  • Schoonmaken na overlijden/suïcide 
  • Schoonmaken na Plaats delict
  • Bedrijfsongevallen


Wie kan gebruik maken van onze dienstverlening?

  • Particulieren
  • Begrafenisondernemers
  • Politiekorpsen


Openingstijden schoonmaken na overlijden

Maandag/Donderdag          15:00 uur  t/m 22;00 uur     

Vrijdag/Zondag                     24/7


Wat zijn de kosten van het schoonmaken na overlijden?

Voor het schoonmaken van braaksel. ontlasting, urine, bloed, lichaamsvloeistoffen, uitwerpselen etc. hanteren wij vaste uurtarieven en vaste prijzen voor het gebruik van speciale schoonmaak producten en het afvoeren van (medisch) afval.  

Prijzen beginnen vanaf € 1500,00 voor een volle werkdag van 8 uren, dit is exclusief het afvoeren van medisch afval en exclusief voorrijkosten. 

Indien de klus binnen 24 uur geklaard moet worden, brengt dit extra kosten met zich mee. 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0648726253  of emailadres: info@specializedcleaningsnijder.nl

Bellen
Map
Info